Pretraži

KREĆE NOVA IDJTV SEZONA: Evo šta vas sve očekuje!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Vaša omiljena emisija o poznatim ličnostima IDJHOT, koju ste pomno pratili svakog petka, od ove sezone ćete moći da gledate u novom terminu od 18h, a ove nedelje vas očekuju ekskluzive sa Reljom Popovićem, Vukom Mobom, Lunom Đogani i sa influenserima koji su preko noći postali poznati. U pitanju su TikTokeri UkiQ, Sergej Pajić, Barbi Afrika i mnogi drugi.

Ponedeljak, sredu i petak ostavite za šou-biz dnevnik, koji je dobio potpuno novi izgled koji će vas ostaviti bez daha, kako biste bili u toku sa najaktuelnijim i najsvežijim vestima iz života poznatih, koje možete pratiti u dobro poznatom terminu od 22h u IDJMASH -u.

Na male ekrane se vraća i ONE ON ONEemisija koju vi kreirate tako što postavljate pitanja vašim omiljenim ličnostima na našem Instagram profilu, a čije odgovore možete čuti na našem IDJTV programu svake srede.

Od danas, 14. Septembra spremili smo Vam novi muzički blok koji ćete moći da gledate i slušate – IDJ STAGE. Live nastupe vaših omiljenih izvođača moći ćete da gledate svakoga dana u terminima od 17:30 – 18h kao i od 22:05 – 22:35, a za vas smo spremili nastupe Teodore Džehverović, Relje, Corone i ostalih izvođača čijih smo se nastupa definitivno uželeli.

Noviteti takođe stižu i u emisiju HOTID. Nove stavke kao što su MOTIVATION, BEAUTY, TIK TOK, ADDICTION, CRINGE i FUTURE su samo jedne od stavki o kojima će poznati govoriti o tome ko ili šta ih najviše motiviše, estetskim hirurgijama, stvarima o kojima su zavisni ili neprijatnostima koje su doživele, a njih možete da pratite četvrtkom. 

QUIZ dolazi u starom terminu, ali u malo drugačijem, izmenjenom formatu. Od sada ćete vaše omiljene  ljubavne parove, prijatelje i saradnike gledati koliko se poznaju koristeći TikTok princip, ali i pantomimu.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz