Pretraži

FANOVI JE ISPROZIVALI JER PRAVI TRUDNICE MRŠAVIJIM: Kim Kardašijan odgovorila na kritike povodom njene nove kolekcije

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Nakon što je čula razne priče na Internetu, rijaliti zvezda je rešila da odgovori na kritike u vezi sa njenom predstojećom trudničkom linijom serijom tvitova.

  • Svima koji imaju problema sa odećom za trudnice, i ako ranije niste bili trudni, možda nećete znati kakva je borba nositi težinu onako kako sam ja to radila zajedno sa milionima jakih žena, linija za trudnice @skims nije slim, već je podrška – započela je ona.

  • Deo oko stomaka vam ne smanjuje stomak – pojasnila je ona o novoj kolekciji.

  • To je u stvari prozirni i tanji slojeviti materijal u poređenju sa ostatkom odeće. Pruža podršku nelagodnoj težini u stomaku, koja utiče na donji deo leđa, a kompresija na helankama pomaže u ublažavanju bolova izazvanih otokom.

Kim je primetila da ljudi mogu nositi novu odeću čak i nakon porođaja, rekavši da „pruža udobnost i podršku koja je većini žena potrebna nakon porođaja, posebno ako se oporavljaju od carskog reza“.

  • Pokrenuli smo ovu kategoriju kao odgovor desetinama hiljada trudnica, koje su nam napisale da to zahtevaju i zato što je to bilo nešto što mi je bilo potrebno kada sam i sama bila trudna – objasnila je.

U završnici je napisala: „Na osnovu većine pozitivnih povratnih informacija koje smo do sada dobili od trudnica širom sveta, neverovatno sam ponosna što pružam rešenje koje će pružiti utehu i podršku tokom vremena kada je najpotrebnije, tokom trudnoće i posle."

U subotu, 12. septembra, Kardašijanka je najavila svoju novu kolekciju.

  • Ono što ste čekali: @SKIMS za trudnice uskoro dolazi – napisala je ona na Tviteru i dodala:

  • Predstavljamo odeću za trudnice koja nudi udobnost i podršku za telo koje se menja tokom i posle trudnoće.

Jedan korisnik Tvitera je odgovorio: "Izvinite na mom neznanju, ali ko pokušava da oblikuje tela trudnica? Ne volite da vam bude udobno i komforno kada ste trudni? To je jedino vreme kada možete biti neoblikovani, slobodni i komforni, kako vi želite!"

Druga osoba je rekla: "Sigurna sam da je to ono što trudnice trebaju pre svega!" 

Neko drugi je odgovorio: "Mršavljenje" tokom trudnoće? Dobro onda… U društvu žena koje nemaju dovoljno samopouzdanja kada je reč o njihovom telu. Učinimo najprirodniji deo nas pokrivenim."

Međutim, nekoliko korisnika Tvitera podelilo je svoje uzbuđenje zbog predstojeće kolekcije za trudnice.

Jedna osoba je prokomentarisala: "O moj Bože, dobro je znati! Volela bih da sam je imala tokom trudnoće. Sad ih mogu nabaviti za sestru i prijatelje kada dobiju decu."

Druga je dodala: „Prokleto bih volela da sam to imala dok sam bila trudna, učinilo bi da se osećam kao da mi trbuh ima veliku podršku."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz