Pretraži

„ZAISTA ME JE BOLELO“: Emili Ratajkovski optužila poznatog fotografa za seksualno uznemiravanje

Showbiz
0
Photo: Instagram/emrata

U podužem eseju za "NY mag" objavljenom u utorak, 29-godišnja manekenka i glumica napisala je da je njen tadašnji agent otišao u Liderovu kuću povodom neplaćenog fotografisanja za časopis "Darius", koje je zahtevalo noćenje.

Emili Ratajkovski je tada imala 21 godinu. Ona je napisala da je po dolasku u Liderov dom bila iznenađena kada je otkrila da će biti model za donje rublje. U pokušaju da izgleda zrelo, prihvatila je crno vino koje joj je nudio tokom cele večeri.

  • Učili su me da je važno steći reputaciju vredne i opuštene osobe – napisala je.

Posle fotografisanja u donjem vešu, tvrdi Ratajkovski, Lider joj je rekao: „Pokušaj gola sada."

  • Čim sam bacila odeću, deo mene se odvojio – napisala je i dodala:

  • Počela sam da lebdim, gledajući kako se penjem nazad na krevet. Izvila sam leđa i stisnula usne, fokusirajući se na ideju kako bih mogla da gledam kroz objektiv njegove kamere. Njegov blic je bio tako svetao i imala sam toliko vina da su mi se ogromne crne mrlje širile i lebdele pred očima.



Kasnije, kada je šminker koji je bio prisutan na snimanju legao u krevet, Ratajkovski je rekla da je bila razbuđena, ali „veoma, veoma pijana“. Napisala je da su se ona i Lider zgurali ispod pokrivača na kauču i tada je počeo da je ispituje o njenim momcima i gledao je dok je trljala noge da joj bude toplo.

  • Rekao mi je da mu se sviđa to što radim sa nogama, a ovog trenutka se sećam jasnije nego bilo čega drugog – navela je.

  • Većina onoga što je sledilo bilo je zamagljenje, osim osećaja. Ne sećam da smo se poljubili, ali se sećam da su mu se prsti iznenada našli u meni – tvrdi ona.

Sve jače i jače guranje kao da me niko ranije nije dodirnuo. Zaista me je bolelo. Instinktivno sam mu stavila ruku na zglob i silom izvukla njegove prste iz sebe. Nisam rekla ni reč. Naglo je ustao i ćutke se zaleteo u mrak uz stepenice.“

Ratajkovski piše da je legla u krevet i uhvatila voz sledećeg jutra i otišla kući.

Godinama kasnije, fotografije koje je Lider uradio objavljene su u knjizi, iako Ratajkovski ističe da Lider i "Imperial Publishing" nisu imali pravo da ih koriste. U to vreme je advokat poslao pisma o odricanju izdavaču knjiga "Imperial Publishing" i umetničkoj galeriji koja planira da održi izložbu fotografija.

Predstavnik Imperial Publishinga, koji zastupa Lidera, odlučno je u utorak demantovao tvrdnje Emili Ratajkovski na šest stranica.

  • Svi smo duboko uznemireni kada čitamo najnovije (lažne) izjave gospođe Ratajkovski za "NY Mag", koja traži publicitet – rekao je predstavnik.

  • Naravno, gospodin Lider u potpunosti negira njene navode da je "napadnuta". Groteskno je i tužno što je toliko osvetoljubiva da rutinski laže na takav način – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz