Pretraži

RAZMIŠLJA O RAZVODU: Kim Kardašijan ima nekoliko opcija za budućnost sa Kanjeom Vestom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest
  • Kim razmatra svoje mogućnosti kada je u pitanju njena budućnost sa Kanjeom – otkrio je izvor.

  • Ona je rastrojena između studija prava, brige o deci i pomaganja Kanjeu.

Izvor kaže da se zvezda rijalitija "Keeping Up With Kardashians" (39) nada "i čeka da ovo prođe", jer reper i dalje ima (43) svoje uspone i padove nakon što je najavio kandidaturu za predsednika SAD.

Kardašijanka "zaista ima mogućnost razvoda, ako je do toga došlo", dodao je izvor.

Par koji ima četvoro dece, Nort, Sejnta, Čikago i Psalma, imao je nekoliko teških meseci, počevši od predsedničkog skupa u julu.

Tokom svog govora u Južnoj Karolini, Kanje je otkrio da su on i Kim zamalo abortirali svoje najstarije dete.

Osnivač Sunday Service-a je pratio njegove šokantne komentare na Tviteru protiv svoje supruge i svekrve Kris Džener. Kanje je tvrdio da je Kardašijanka htela da ga „zaključa“ i da je pokušavao da se razvede od nje. Vest se kasnije javno izvinio zbog takvih tvitova.



Ranije ovog meseca, reper je nastavio sa tvitovanjem, ovog puta usmerenim na muzičku industriju i trenutna pravila ugovora. U to vreme, Vest je delio video-zapise na kojima vrši malu nuždu na Gremi nagradu kao vid protesta, nakon što je izjavio da neće izdavati novu muziku dok se ne okončaju njegovi trenutni ugovori o snimanju.

Zatim je pomenuo dugogodišnjeg neprijatelja Tejlor Svift, zarekavši joj se da će joj vratiti prava na muziku.

Izvor je rekao da Kim "ne brine o tvitovima", ali da joj je zbog reperove promene raspoloženja i maničnih epizoda izuzetno teško da mu pomogne i da se nosi sa njima.

On je dodao da je vlasnica Skims-a „duboko razočarana i tužna jer se Kanje suoči sa mentalnim problemima i nije u najboljem stanju zbog pandemije koronavirusa.

  • Biti izolovan i sam u svojoj glavi u suštini nije zdravo za Kanjea – objasnio je izvor.

Drugi izvor rekao je da rijaliti zvezda „održava brak sa Kanjeom, zna da je on bipolaran i da ima problem sa mentalnim zdravljem, ali želi da bude tu za njega i pomogne."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz