Pretraži

KOMPLIMENTI PLJUŠTE: Emina predstavila kozmetičku liniju i u Istanbulu

Showbiz
0
Photo: YAEMINA BEAUTY

Novi brend lepote Emine Jahović se sastoji od 55 najkvalitetnijih proizvoda za šminkanje u 16 ​​kategorija, koji su najvećim delom proizvedeni u Italiji. 



Posle više od pet godina napornog rada u saradnji sa timom najvećih stručnjaka za lepotu u kozmetičkoj industriji, realizovana je nova poslovna ideja sa ciljem da svim ženama ponudi praktičnu „Needed“ mejkap kolekciju, kao i originalnu liniju parfema „Endorfin“ po pristupačnim cenama.

Da su proizvodi napravili pravu malu revoluciju kada je kozmetika u pitanju, potvrdile su i javne ličnosti koje su sa pevačicom otputovale na narednu promociju koja je održana u Istanbulu. 

Među poznatima kojima se posebno dopala Eminina šminka je i influenserka Dunja Jovanić, koja je istu nahvalila na svom Instagram profilu, kao i samu organizaciju za koju je bila zadužena pevačica. 

– Ovo je jedno od mojih najlepših poslovnih putovanja ikada, sa domaćinima koji su brinuli o apsolutno svakom detalju, sa predivnim ljudima koje sam upoznala i ovim predivnim gradom u koji sam se zaljubila tog momenta kad sam stigla! Možda zvuči cheesy, ali svakog dana sam zahvalna što je ovo moj posao i samo oni koji su uz mene znaju koliki rad, posvećenost i ljubav stoji iza svega ovoga -napisala je ona.

 

 

Podsećamo, Celokupna kolekcija brenda YAEMINA BEAUTY, koju čine maskara, ajlajner, olovka za oči i obrve, palete senki za oči, karmini i sjajevi za usne, olovke za usta, tečni i puderi u prahu, tečni korektori, rumenila, tečni hajlajteri i drugi proizvodi, kao i četiri “Endorfin” parfema mogu se ekskluzivno pronaći u odabranim Lilly prodavnicama širom zemlje. Više informacija o brendu i proizvodima dostupno je na zvaničnom sajtu www.yaeminabeauty.com i Instagram profilu @yaeminabeautyofficial. Zvanični hashtag brenda je #yourlifeisyourstage.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz