Pretraži

,,NAJBOLJE PRIJATELJICE ČITAVOG ŽIVOTA“: Kim Kardašijan predstavila svoju novu kolekciju odeće sa Paris Hilton (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Dimitri Vegas & Like Mike

Kim je predstavila svima svoju verziju trenerka, koju se obukle ona i Paris, i u njoj pozirale ispred jednog automobila.

  • Glavne vibracije iz 2000-ih! Vraćamo pliš i činimo ga mekšim i luksuznijim nego ikad ranije. Nova SKIMS kolekcija od pliša biće lansirana u sredu, 21. oktobra – napisala je Kardašijanka u opisu slike.

Vlasnica brenda Skims se objavila još jednu fotografiju sa Paris i priznala da je presrećna zbog novog poslovnog poduhvata.

  • Najbolje prijateljice celog života! Ja i Paris u Skims plišu. Ljudi, vi nemate predstavu kako su trenerke bile naša uniforma – dodala je ona.

Podsetimo, Kim i Paris su ponovo postale bliske drugarice prošle godine kada je Kardašijanka gostovala u novom spotu Hiltonove, a pre toga su bile u svađi. Paris je ranije bila poznata javnosti kao naslednica porodične imperije, koja nije imala zanimanje. Tada joj je Kim Kardašijan bila stilistkinja. Posle nekog vremena one su prestale da sarađuju i da se druže, a Kardašijanova se u međuvremenu proslavila zahvaljujući kućnom porno-snimku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz