Pretraži

POHVALILA SE KAKVOG ZGODNOG FRAJERA IMA: Dara Bubamara slikala mlađeg dečka, pa pokazala gde je završila njegova ruka (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Dara se više ne trudi da sakrije svog partnera Tonija od očiju javnosti, pa u poslednje vreme na Instagramu ističe koliko je zaljubljena svojim objavama na kojima se vidi kako razmenjuje nežnosti sa njim.



Pevačica je ovog puta uslikala Tonija na odmoru dok je zalazilo sunce i pokazala koliko zgodnog i mišićavog dečka ima. Osim njegovog izgleda, do izražaja je došla velika tetovaža preko grudi, koja seže do ruku.

Kako bi još jednom stavila do znanja pratiocima da je srećna pored Tonija, pevačica je postavila i tri emotikona srca na slici.

Photo: Instagram/darabubamara_official

Photo: Instagram/darabubamara_official

Nakon toga je objavila još jedan stori koji je nastao tokom njihove noćne vožnje kroz kompleks, gde su smešteni. Na njemu su fanovi videli kako Toni dodiruje Darinu nogu, dok ona uživa u njegovoj blizini.

Screenshot: Instagram/darabubamara_official

Screenshot: Instagram/darabubamara_official

Podsetimo, Dara i Toni su pre toga, tokom leta, boravili zajedno na Maldivima i tada su prvi put izazvali sumnje javnosti da su u emotivnoj vezi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz