Pretraži

NAKON GODINU DANA PARTNERSTVA: Srpski sportski velikani odlučili da prekinu saradnju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ tipsarevicjanko

Naime, nakon što se jedan od najboljih srpskih tenisera, Janko Tipsarević, povukao iz sveta tenisa kao igrač istog, odlučio je da zaplovi u trenerske vode, i to ni manje ni više nego nekadašnjem saigraču Filipu Krajinoviću. 



Ova vest je mnoge iznenadila, ali uprkos tome što su mnogi bili skeptični povodom ove kolaboracije, Janko je ostao dosledan da pomogne svom dugogodišnjem prijatelju i saigraču da do kraja iskoristi svoj potencijal. Međutim, kako se ova godina nije najbolje odrazila ni na sportiste, zbog pandemije korona virusa, tako dosta njih nije zadovoljno ni svojim ostvarenim učinkom. 

Isto tako, rezultati mladog srpskog tenisera su počeli naglo da idu nizbrdo, a sada  je na 30. poziciji, dok je samo pre mesec dana držao 26. mesto na ATP listi, što mu je ujedno bila i najbolja pozicija u dosadašnjoj karijeri. 

Nakon očigledno neostvarenih zamišljenih planova i rezultata, ovaj duo je odlučio da prekine saradnju, a o tome je Tipsarević javnost obavestio preko svog Instagram profila.

  • Nakon cele godine zajedničkog rada, Krajinović Filip i ja smo odlučili da završimo našu zajedničku saradnju. Ovo je bilo divno iskustvo, u kojem sam naučio dosta, kao osoba, ali i kao trener – piše u njegovoj objavi ispod zajedničke fotografije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz