Pretraži

,,POSTOJAĆE GRANICA“: Šerifovićeva o svojoj Youtube karijeri

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Iako je u svojim vlogovima Marija Šerifović naglasila da će prestati da se bavi pevanjem, to se na sreću neće desiti. Pevačica je počela da se bavi Jutjubom usled cele situacije sa korona virusom, kako bi sebi, ali i svojim fanovima prekratila i učinila vreme zabavnim, a za nas je progovorila malo više na tu temu.



  • Znate šta je moj poziv. Ovo je stvarno jedna zanimacija za vreme nemogućnosti da ja obavljam svoju primarnu dužnost. Ali stvarno se ispostavilo da se to ljudima dopalo, što mene stvarno negde raduje, jer sve čega se dohvatim ja u zlato pretvaram – našalila se Marija. 

Publika je zavolela njenu spontanost, ali u vlogovima kao i u medijima svoju privatnost Šerifovićeva će pametno dozirati. 

  • Odmah da se razumemo. Ja ću snimati samo ono što ja smatram zanimljivim i zabavnim, kao i ono što kapiram da bi ljudima bilo interesantno da vide, pa naravno da će tu postojati granica, kao što je postojala i do sada – objasnila nam je pevačica. 

O čemu smo još razgovarali sa Šerifovićevom možete pogledati u ponedeljak u 12 časova kada je Youtube premijera nove epizode IDJHOT emisije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz