Pretraži

ČESTO SE OSEĆAM KAO SAMOHRANA MAJKA: Emina Jahović progovorila o teretu koji nosi

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Emina je progovorila o stvarima o kojima do sada nije pričala, a jedna od tema bio je i njen bivši muž Mustafa Sandal. 

Kako se u medijima ovih dana spekulisalo, njih dvoje nisu trenutno u dobrim odnosima, a sada je pevačica otkrila i kako se oseća od kada je stavila tačku na brak sa turskim biznismenom. 



  • Mnogo toga se promenilo u mom životu od kada sam se razvela. Često se osećam kao samohrana majka. Nije samohrana majka ona koja samo zarađuje za decu, već je to ogromna odgovornost. Ja sam za Mustafu bila jako vezana i imali smo podeljene uloge. On je divan otac, divan čovek pre svega i dobro je što sam izabrala njega za muža – izjavila je pevačica i dodala da se ne kaje jer je baš njega izabrala za muža i oca svoje dece.

  • Mislim da sam u to vreme donela pravu odluku. Da se udam za nekoga ko je odgovoran u svom životu. Ali teret koji sada nosim je mnogo drugačiji od onog koji sam nosila ranije. 

Iako su prošle pune dve godine otkako je slobodna žena, Emina nije imala podršku svoje porodice kada je u pitanju bio njen razvod. Kako kaže, njena majka nije bila za to.

  • Nisam imala podršku kada sam se razvodila. Moja mama obožava Mustafu. Nekada je delovalo da ga voli više od mene. Mislim, ja znam da je to nemoguće, ali to je nekada zaista tako delovalo – bila je iskrena Emina. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz