Pretraži

,,SHVATAM DA JE TO ZA VEĆINU NEDOSTIŽNO“: Kim Kardašijan proslavila 40. rođendan na privatnom ostrvu okružena luksuzom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Ona je otvorila dušu svojim na Instagramu i progovorila o tome kako se oseća u ovom periodu života.

  • U 40-oj se osećam tako ponizno i blagosloveno. Ne postoji nijedan dan koji uzimam zdravo za gotovo, posebno u ovo doba kada se svi podsećamo na stvari koje su zaista bitne. Za svoj rođendan ove godine nisam mogla da smislim bolji način da ga provedem nego sa ljudima koji su mi pomogli da se oblikujem u ženu kakva sam danas – počela je ona ispovest uz fotografije sa proslave.

Kim je pozirala u skupocenoj toaleti, zlatnog dezena, sa svojim sestrama koji su takođe bile u elegantnim haljinama, a na ostalim fotkama mogao je da se vidi delić atmosfere sa rođendana, kao i torta koja je bila posebno dekorisana.



Kardašijanka se osvrnula na život pre korone i stvarima koje su mnogi podrazumvali kao uobičajene, ali i na luksuz u današnje vreme.

  • Pre COVID-a, mislim da niko od nas nije istinski cenio kako je luksuz bio putovati i biti zajedno sa porodicom i prijateljima u sigurnom okruženju. Posle dve nedelje od brojnih zdravstvenih pregleda i priče o karantinu, iznenadila sam svoj najuži krug ljudi putovanjem na privatno ostrvo gde smo mogli da se pretvaramo da su stvari normalne samo na kratko – objasnila je ona i otkrila kako su proveli vreme:

Plesali smo, vozili bicikle, plivali u blizini kitova, vozili kajake, gledali film na plaži i još mnogo toga. Shvatam da je to za većinu ljudi trenutno nešto nedostižno, pa se u trenucima poput ovih ponizno podsećam koliko sam privilegovana u svom životu.

Sliku sa proslave rođendana možete pogledati OVDE.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz