Pretraži

TEODORA, JK, BAKA PRASE: Ovo su domaći virtuelni milioneri

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Najsvežija milionerka je Teodora Džehverović. Pevačica je nedavno proslavila svoj prvi milion na popularnoj društvenoj mreži Instagram, a tim povodom je napravila žurku za svoje prijatelje, koleg ei saradnike. Ona nije krila uzbuđenje zbog ove brojke koje njenoj karijeri mnogo znači. 

Pevačica koja već godinama vlada na društvenim mrežama je Jelena Karleuša. Više od dva miliona pratilaca na njenom Instagram profilu dovoljno govori o statusu koji ima na domaćoj javnoj sceni. Iako je jako dugo vladala na Tviteru i bila jedna od praćenijih ličnosti na toj društvenoj mreži, Jelena je svoj fokus preusmerila na Instagram, gde je prate i svetske zvezde. 

Baka Prase važi za najpopularnijeg jutjubera na Balkanu. Popularnost je stekao jutjub klipovima, gde je uglavnom prozivao sve ono u šta je bio siguran da će privući veliku pažnju. Ozbiljnu popularnost koju je stekao, Bogdan je iskoristio i izgradio je imperiju na svim društvenim mrežama, uključujući i Instagram  gde ga prati više od milion ljudi. 

Koje su to ličnosti sa naše javne scene koje broje virtuelne milione pogledajte u novom izdanju IDJMASH emisije. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz