Pretraži

OKREĆE SE VERI? Nakon rastanka od Severine, Igor Kojić se odlučio na ovaj potez?

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

U jeku tih spekulacija, isplivale su izjave da je Igor Kojić nakon rastanka sa Severinom odlučio da se posveti veri. 

Početkom godine, u jeku pandemije koronavirusa, Severina i Igor Kojić navodno su stavili tačku na svoj brak. Nakon sukoba sa Igorovim roditeljima, Severina je spakovala kofere i krenula put Zagreba, a ubrzo su je i Olja i Keba otpratili sa „Instagrama” i s njom prekinuli svaki kontakt. 

Prema pisanju domaćih medija, Igor je spas nakon razvoda pronašao u veri. Krizni period navodno je pregrmeo posećujući manastire na Kosovu i Metohiji, a o tome svedoče i fotografije koje je objavio na svom profilu. 



  • Igor je boravio dve nedelje na Kosovu. Obišao je gotovo sve manastire, posetio Pećku patrijaršiju, Gračanicu, kao i Prizren, gde je posetio manastir Svetog Arhangela, u kom su mošti cara Dušana Silnog. Tokom boravka na Kosmetu posetio je gotovo sve manastire jer je tražio mir nakon burnog perioda i rastanka sa Severinom. Ta energija mu je veoma prijala, toliko da je poželeo da ostane u Gračanici, ali ga je Keba u tome sprečio – rekao je izvor, pa dodao:

– Igor samo priča o tome kako želi da ode na Kosovo i ostane tamo u Gračanici. Kako mu prija ta energija, kako ga je posvećenost bogu smirila i da se tamo pronašao. Međutim, Olja i Dragan mu svakodnevno govore da im je on potreban i da žele da bude s njima, zbog čega se nakon dvonedeljne posete manastirima ipak vratio kući – završava priču pomenuti izvor.

Međutim, iako su ove priče još uvek nepotvrđene od strane pevačice i njenog (nekadašnjeg) izabranika, o ovome se oglasio Dragan Kojić Keba, koji je izjavio da ne zna kakav je njihov odnos, a njegovu izjavu možete pročitati OVDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Царски град Призрен ☦️

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Oct 11, 2020 at 10:45am PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz