Pretraži

VELIKI GUBITAK ZA KRALJEVSKU PORODICU: Megan Markl priznala da je imala pobačaj

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Larry King

Kraljevski par podigao je veliku prašinu u medijima nakon što su odlučili da svoj život nastave van kraljevske palate. Od tada, Megan i Hari su bili glavna tema svih svetskih medija, a dok se o njima naširoko pisalo, par je mudro ćutao, sve do sada. 

Međutim, od trenutka kada je paparaco uslikao vojvotkinju od Saseksa ispred ginekološke klinike, počele su spekulacije kako u kraljevskoj porodici nešto nije u redu. 



Nakon mnogo nagađanja, umesto lepih, stigle su tužne. Vojvotkinja od Saseksa je izgubila drugu bebu i imala spontani pobačaj. 

Bivša vojvotkinja od Saseksa konačno je priznala da je izgubila bebu i da se to desilo to u julu, a za „New York Times” otkrila je da joj je pozlilo kod kuće u Los Anđelesu. 

– Nakon što sam Arčiju promenila pelenu, osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju, pevajući mu uspavanku da bi nas oboje smirila. Vesela melodija bila je potpun kontrast mom osećanju da nešto nije u redu – napisala je Megan. 

Megan Markl jedva je podnela ovaj tragični gubitak, a Hari je kao i uvek, sve vreme bio uz nju. Dok je ležala u bolnici tužna i uplakana, njen suprug bio je jedina svetla tačka tog kobnog trenutka. Hari je smogao snage da svojoj supruzi pruži utehu, iako se i on raspadao na komade. 

  • Dok sam držala svoje prvo dete, znala sam da gubim ono drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osećala sam toplinu njegovog dlana, a on mi je ljubio ruku koja je bila mokra od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti – završila je Megan svoju intimnu ispovest za pomenuti list, ističući da je 2020. godina velikih gubitaka.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz