Pretraži

STIŽE PRINOVA: Naša bivša teniserka čeka devojčicu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ novas

Bivša srpska teniserka i miljenica belog sporta Jelena Janković podelila je da će uskoro sa svojim partnerom, doktorom Brankom Baraćem, dobiti svoju prvu ćerku. 

Ona je oduvek važila za nekoga ko ne voli puno da eksponira svoj privatan život u javnosti, međutim skoro je u medijima procurela informacija da je nekadašnja teniserka broj jedan u emotivnoj vezi sa uglednim doktorom. 

Jelena i njen izabranik Branko su se upounali na Adria Tour-u, koji je održan ove godine u Beogradu od strane prvog svetskog teniskog reketa. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na korona virus, i teniserka je bila primorana da se testira radi svoje, ali i sigurnosti najbližih.

Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća gde su se rodile simpatije. Dok se lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

Da su odmah "kliknuli" i da dobro finkcionišu, potvrdio je izvor za domaće medije, koji je rekao da je Jelena u blagoslovenom stanju i da čeka bebu, koji kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima poremetila planove.

Po pisanju medija, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko primorje na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz