Pretraži

,,NE ZNAM DA LI SU KREATORKE, PEVAČICE ILI PRODAVAČICE“: Saša Vidić otkrio koga ne bi želeo da vidi u svojoj novoj kolekciji

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Saša Vidić posle kratke pauze vradio se sa više entuzijazma i energije, i predstavio svoju novu modnu kolekciju, a ne krije i da je vrlo zadovoljan.

Nije mi to sad nešto, radio sam non stop svadbe, muška odela, žene sam čak bio i zapostavio što je jako ružno. Samo žene i samo moda koja je moda, ne ono ajde da napravimo modu pa da ti obučemo haljinu, to ne, to je deplasirano u svetu – iskren je bio on.

S obzirom na to da mu je period korone pomogao kada je nova modna kolekcija u pitanju, otkio nam je gde je pronašao inspiraciju.

Za inspiraciju je bila Coco Chanel generalno i ceo taj zapad, jak zapad. Žene koje su ozbiljne, koje ne nose one brendove što se bace u đubre. Ja jesam u trendu, ali potpuno okrenut nekom drugom trendu, ka surovom zapadu – dodao je on.



Saša je poznat po tome da bez dlake na jeziku komentariše sve, a nas je zanimo koga ne bi voleo da vidi u svojoj novoj kolekciji.

Nemam ja sad tu neke ljude koje ne bi voleo. Možda nove kreatorke, ne znam ni da li su kreatorke, pevačice ili prodavačice, a čega prodavačice – rekao je on kroz smeh.

Međutim, sa zadovoljstvom je istakao koga bi voleo da vidi u novoj kolekciji.

Voleo bih naravno da vidim Rozgu, Severinu, čak i Seku ukoliko je smršala – dodao je on.

Kao neko ko se ne ustručava bilo kakvih komentara, dodao je da njegove reči i kritike dobro utiču na njegove kolege.

Ja sam operisao modne stručnjake u Srbiji, koji nemaju veze. Ovo vreme je izrodilo, dobro i loše. Uvek imaš te koji isplivaju ni iz čega, i gostuju po televizijama i pričaju kako imaju kolekcije. Ja nisam od tih kreatora ,,Ja sam najbolji" jednostavno ja trajem – završio je on.

Za kraj razgovora apelovao je na sve ljude da se čuvaju i da nose maske.

Premijerno izdanje IDJHot-a na YouTube-u možete pogledati u ponedeljak u 12 časova na IDJTV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz