Pretraži

Andreana Čekić žestoko odgovorila hejterima na prozivke (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ andreanacekic

Andreana Čekić je vrlo aktivna kada su društvene mreže u pitanju, pa svojim pratiocima često odgovara na zanimljiva pitanju.

Jedno od pitanja bilo je i da li će opet stati pred oltar, gde je ona imala i te kako zanimljiv odgovor, o tome smo pisali OVDE.



Međutim, pored svih lepi pitanja i pohvala, bilo je i onih negativnih kritika upućeni na njen fizički izgled, pa je ona odlučila da i na takve prozivke odgovori.

Lekari su napravili nešto od tebe, počeci su bili strahota… Sada si fizički pristojna, samo si debela – glasio je jedan od komentara, na koji je ona bez problema odgovorila.

– Ovakvoj osobi preporučujem da internet pretplatu počne koristiti u edukativne svrhe, sve ostalo je bacanje novca. Počni, mila, da radiš na sebi, zavoli sebe, razumi sebe, nauči kako jedna dama piše i diše, menjaj okruženje, napreduj. Žao mi je što u 21. veku i dalje postoje ljudi koji su nevaspitani. Nemoj biti ponosna što si osvanula na mom storiju, jer ovo nimalo nije kul. Shvati ovo kao dar – odgovorila je pevačica.
 

Photo: Instagram/andreanacekic

Photo: Instagram/andreanacekic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz