Pretraži

,,BILA SAM ZABRANJENA“: Karleuša o tome kako se vratila na male ekrane (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Naime, Jelenu Karleušu jedno vreme na televiziji fanovi nisu mogli da vide, jer je, kako kaže, bila zabranjena, i tada je njen jedini put do obožavalaca bio Instagram, gde je svakodnevno kačila zanimljiv i provokativan sadržaj. 

Sada, na svom Instagram storiju, pevačica je podelila i kako je došlo do toga da se nađe u žiriju jednog od najpopularnijih muzičkih takmičenja. 



  • Zvonio mi je telefon, ja sam sedela u Istanbulu, sa Duškom. Sedeli smo kod našeg druga Krasića kod njega kući, sa njegovom divnom ženom i ja sam upravo ovako rekla,,Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo". Oni su rekli ,,Pa zašto?!". ,,Pa ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, apsolutno svuda, ja osim Instagrama nemam gde da se pojavljujem" – započela je Jelena priču. 

  • Tog minuta, kada sam ja to izgovorila, zazvonio mi je telefon i pisalo je Saša Popović, okrenula sam telefon ka njima i rekla ,,Vidite". 

Iako joj je Duško rekao da se odmah javi, Jelena je oklevala, jer kako je i sama priznala, sa Popovićem se nije čula punih sedam godina. Međutim, ipak je učinila ono što joj je muž rekao, te je u tom trenutku dogovorila viđanje sa Sašom koji joj je i dao ponudu za posao.

  • Saša je pitao čuveno pitanje ,,Da li si za?" i ja sam bez razmišljanja rekla ,,Da" i ostalo je istorija – objasnila je Karleuša, a kako je ona to prepričala možete pogledati u videu u nastavku. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz