Pretraži

,,IZGLEDATE KAO PUNJENE ĆURKE SA 3 KG HIJALURONA“: Kaja Ostojić oplela po ženama koje preteruju sa korekcijama na licu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Kaja je priznala da je počela da upražnjava autofagiju, način ishrane koji podrazumeva gladovanje, što su praktikovale mnoge javne ličnosti poput pevača Nikole Rokvića i tenisera Novaka Đokovića.

  • Upravo se završio moj prozor gladovanja. Dakle, gladna sam već tačno 18 sati – počela je priču pevačica.

Ona je otkrila pratiocima na Insta storiju kako izgleda njen jelovnik tokom ovog režima ishrane.

  • Prvo pijem ceđeni sok sa jednom supenom kašikom polena, što je nešto najbolje za imunitet što postoji. Pijem probiotike, onda moja omiljena ovsena kaša u koju sam stavila pola banane, malo suvih šljiva, jedan kivi i jednu marakuju – objasnila je Ostojićeva.


Osim toga, Kaja je progovorila o želji žena da izgledaju mnogo mlađe za svoje godine, ali i lepše, te zbog toga preteruju sa korekcijama.

  • Moram s vama da podelim jedan opšti utisak koji sam stekla gledajući žene mojih godina i malo starije, a neretko i ove mlađe što mi je još čudnije. Ne znam kakva to estetika nalaže, da li te žene stvarno misle da će izgledati mlađe i lepše tako što je utrpati tri kilograma hijalurona u jagodice i u obraze i svuda po licu, izgledati kao punjene ćurke. Ja ne znam odakle to dolazi. Ja sam sad to negde videla i morala sam javno da kažem – istakla je ona i dodala:

  • Dakle, da se razumemo, ja uopšte nisam protivnik bilo kakvog doterivanja. Sve mora biti sa merom i ne sme se izgledati kao oni strašni slučajevi koji su pošli po zlu. Znate neke Amerikanke, to je odatle i došlo. Jagodice, obrazi, to kada krene da pada. Trpaju ovde hijaluron da bi se to tu podiglo.

Na kraju je Kaja dala savet pripadnicima lepšeg pola i dala im primer kako treba izgledati.

  • Radite kršteni mini face lifting. Evo gledam juče u nekoj seriji. Nikol Kidman ima 100 godina, žena bukvalno nije makla. Od kada je ja znam i znam za sebe, ona žena izgleda isto – zaključila je ona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz