Pretraži

,,NISAM OČEKIVALA OVOLIKI ODZIV“: Nikolija lansirala svoj brend ,,About me“

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Ekskluzivno za IDJTV Jovanovićeva je  otkrila i kako je došla na ideju da pokrene ovaj biznis, ali i kako je to sarađivati sa sestrom.

  • Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena. Tako da još jedna prednost korone je da sam imala vremena da se posvetim tome. Ona isto studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni. Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće – započela je Nikolija.

Iako kolekcija za sada ima samo nekoliko proizvoda, Nikolija ne planira da stane tu. Trenerke se mogu naći u bebi roze boji, kraljevsko plavoj, crnoj i krem, a pored trenerki može se naći i jedan "crop top". 



  • Za sada imaju dva modela trenerki i jedan crop top, a biće svašta. Baš se radujem. Krenula sam stidljivo u svojoj glavi, a tek sada vidim da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto – rekla je ona, pa dodala:

  • Za sada što se tiče ovih modela, namerno sam krenula sa ne puno proizvoda, htela sam da ostavim da vidim kako će to da ide i estetski mi je to bilo nešto što bih ja u tom trenutku nosila i bukvalno ništa više. Tako da to sam i predstavila.

Treperka je poznata po tome da voli "casual" stil, te joj je to i bila inspiracija za prvu kolekciju, a kako kaže, lansiraće samo ono što bi i sama nosila.

  • Ko me zna, ja u trenerkama živim. Ponekada i nastupam. U 2021. ću, ako bude nastupa, češće. Svi u mojoj porodici, kao i sestra i ja, obožavamo plišane trenerke, a dugo nemamo gde da kupimo kvalitetnu plišanu trenerku i onda smo došle na ideju da ih jednostavno napravimo. Sreća naša pa se pliš i vratio u modu, to uopšte nismo očekivale i to je samo plus za prodaju. Svakako ću raditi stvari koje bih ja nosila, a nemaju nužno da se kupe. 

S obzirom na to da ima ogromnu armiju fanova iza sebe zbog svoje muzike, očekuje njihovu podršku, ali takođe dodaje i da su trenerke za apsolutno svaku ženu bilo kog uzrasta, slušale one njenu muziku ili ne.

  • Iskreno se nadam, ali mislim da je sjajan proizvod, da su jako kvalitetne i od odličnog materijala, preudobne i da mogu da ih nose devojke od 15 godina do žena od 75, u svakoj prilici. Naravno da razmišljam o svojoj publici, ali mi je isto tako bitno i da ih kupuju i žene i devojke koje možda i nisu moji fanovi i ne slušaju moju muziku, nego im jednostavno treba dobra trenerka za sve – izjavila je ona i dodala da je zaista oduševljena odzivom koji je dobila od fanova na društvenim mrežama i da će nakon nekog vremena kupovina verovatno biti dostupna i fizički, a ne samo online.

  • Za početak samo online, ali dogodine ćemo da vidimo. Tek smo objavili brend ali impresije su fenomenalne od prvog dana. Nisam očekivala ovoliki odziv – zaključila je Nikolija. 

Nikolijinu kolekciju možete pogledati OVDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz