Pretraži

,,ČUVAM IH KAO OČI U GLAVI, KUNEM SE U NJIH“: Kija Kockar otkrila koji je najkreativniji poklon koji je dobila

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Za pevačicu Kiju Kockar ova godina i nije bila tako loša kada je posao u pitanju, nažalost nije imala puno nastupa, ali pesme koje je izbacila ostvarile su veliki uspeh na šta je ona i te kako ponosna.



Ona je za IDJTV portal otkrila kako će proslaviti predstojeće praznike i šta je poželela sebi dragim ljudima, ali i da li postoji nešto zbog čega je zažalila u ovoj godini.

Provešću sa meni dragim ljudima…uz vino, dobru hranu i smeh. Poželela sam sve što i sebi- sve najlepše! Ne žalim ni zbog čega. Imala sam jako teške godine, a ova mi je pomogla da iskoristim svaki trenutak – započela je ona.

Takođe, zanimalo nas je i da li je tip osobe koji voli da dobija i poklanja kreativne poklone, a onda nam je otkrila i poklon koji joj je omiljeni.

Obožavam! Jao bilo je dosta poklona a iskreno, za jednu Novu godinu sam dobila slušalice koje kad staviš ništa ne čuješ okolo i to je definitivno najbolji poklon ikad jer sam asocijalna, i na putovanjima mi je pomoglo. Te slušalice čuvam kao oči u glavi. Kunem se u njih – otkrila nam je Kija.

Pored svih uspeha u ovoj godini kada je posao u pitanju, Kija ne krije da će ih biti i više u sledećoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz