Pretraži

POSLAO OZBILJNU PORUKU: Omiljeni srpski glumac se obratio javnosti

Showbiz
0
Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

Popularan glumac se fanovima obratio preko Instagram platforme, uoči dočeka Nove 2021. godine, gde im je uputio poruku mnogo ozbiljnijeg sadržaja od ostalog kontenta na njegovom profilu. 



Milošević je skrenuo pažnju svojim obožavaocima da ne klonu duhom, ne postavljaju međusobne razlike i ne dozvole da mržnja preovlada njihovim srcima. 

  • Dragi moji Balkanci i Balkančičice, želim da vam kažem jednu stvar. Ovo je bila teška i tragična godina za sve nas. Velika borba je bila u pitanju, ali ja vas molim da ne klonete duhom, nazad ne može. Moramo samo da idemo napred. Imajte duše, imajte srca za svoje najbliže, imajte srca za svoje komšije. Imajte razumevanja za one koji vam se čine da su nešto drugačiji od vas , ali kakve to veze ima. Bitno je samo jesmo li ljudi ili nismo. Nije bitno ko je koje vere, nije bitno ko je koje nacije. Bitno je da smo tu kad je najteže, bitno je da pomažemo jedni drugima. Jer postoji samo jedna stvar koja nas koči sve ovo vreme, a to je mržnja. To je mržnja koja je nekako postala popularna očigledno. Molim vas. mislite jedni na druge. Želim vam da u sledećoj godini imamo više milosti i više duše jedni prema drugima. Živeli i sve najbolje – poručio je on u svom obraćanju Instagram pratiocima – istakao je glumac. 

Zbog ovog obraćanja, komentari su prštali od podrške koju Milošević dobija već godinama unazad, kako od fanova, tako i od kolega sa javne scene. 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz