Pretraži

,,VERUJEM U SUDBINU“: Nikolija ekskluzivno za IDJTV o prekretnici u svojoj karijeri

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Iako prošla godina nije bila povoljna, pogotovo za izvođače, Nikolija je iza sebe ostavila prilično produktivnu godinu kada je karijera u pitanju.

Iza sebe je ostavila čak 5 hitova, koji su u rekordnom roku ušli pod kožu publici i koji na Youtube-u boje nekoliko miliona pregleda, a nama je otkrila da li je zadovoljna njihovim plasmanom, jer je usled pandemije, promocija po klubovima ipak izostala.



  • S obzirom na godinu, bilo je dobro, ali svakako bi postigle mnogo veći uspeh da su klubovi radili regularno, jer su tri od tih pet pesama baš klupske. Ono što je sigurno je da ako je pesma dobra, ona će zauvek biti dobra – rekla je Nikolija.

Pevačica se nedavno na svom Instagram nalogu pohvalila i strimovima sa nove muzičke platforme koja je stigla u Srbiju, a u pitanju je Spotify, pa nas je zanimalo koliko joj generalno znače pregledi i trending.

  • Nije to jedini parametar uspeha, ali naravno da znači. Pogotovo zato što ima pesama koje su na terenu mnogo veći hit, nego što deluje da su po pregledima. Nisu pregledi nužno pokazatelji, ali svakako većinskim delom jesu. Ali celokupan utisak čine zajedno i pregledi i utisak sa nastupa – rekla je Nikolija. 

Pored pet numera koji su postale hitovi, Nikolija vredno radi u studiju, a uskoro planira da izbaci i duet, no po tom pitanju je ostala misteriozna i rekla da će više otkriti kada za to dođe vreme.

Malo fanova za Jovanovićevu zna da je svoju karijeru, kako kaže, "pokušala da započne" u Grčkoj i to na engleskom jeziku, a s obzirom na to da Jovanovićeva ne staje kada je u pitanju muzika, zanimalo nas je i da li ponovo planira da se oproba u tim vodama i koji je to faktor koji ju je zadržao u šou-bizu.

  • Ne, to i nije baš zahvalno. Neki ljudi su mnogo godina na estradi, pa tek nakon mnogo godina naprave neki uspeh, a neki ga ni ne dožive. Ja sam malo nestrpljiva i dosta verujem u sudbinu kada je šou-biz u pitanju. Ovde mi je krenulo i ne mislim da to ima veze sa mamom, ni bilo kakvim guranjem koje nije ni postojalo. Posebno volim da istaknem da nisu okrenuli ni jedan telefon za mene –  iskrena je bila ona, pa dodala šta je presudilo da u Srbiji započne ozbiljnu karijeru.

  • U Grčkoj sam probala i jednostavno nije se desilo "to nešto", a nisam bila uporna da pet ili deset godina pokušavam da bih možda napravila nešto od karijere tamo. Slična je situacija i u Srbiji. Da mi prve dve pesme nisu napravile hajp, verovatno se ne bih bavila muzikom. Što definitivno ne mora da znači da je to pametno, niti mislim da je to dobar savet, ali ja sam jednostavno takva – zaključila je Nikolija. 

Još jedan intervju sa Nikolijom, gde je pričala o brendu koji je pokrenula i svojim projektima, možete pogledati večeras ekskluzivno u IDJHOT-u, koji će se emitovati u 20 časova i koji će odmah biti dostupan na našem IDJTV Youtube kanalu. U emisiji vas takođe očekuju intervjui sa ličnostima koje su obeležile prošlu 2020. godinu, poput glumca Miodraga Radonjića, influenserke Dunje Jovanić, popularnog repera Corone i sa Teodorom Džehverović.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz