Pretraži

,,OBELEŽIĆE NOVU ERU MUZIKE“: Corona ekskluzivno za IDJTV otkrio planove za budućnost (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Corona je turbulentnu godinu samo pretvorio u iskustvo koje će da mu služi u budućnosti, a za naše kamere on je sumirao godinu iza sebe. 



On je istakao u više navrata da je dosta emotivno prihvatio situaciju sa korona virusom i da je imao dilemu da li da promeni umetničko ime, a kaže da ga je protekla godina naučila da bude zahvalniji na stvarima u životu. 

Takođe, nagovestio nam je i nove projekte, u koje je apsolutno siguran i za koje neskromno kaže da će pomeriti granice muzike na Balkanu.

– Ja sam čovek koji je malo "kontrol frik" i u tom smislu planiram sve. Nisam neko ko do detalja razrađuje planove, ali neki kolosek i neka putanja kojom se ide mora da postoji, kako u životu tako i u poslu. Imamo dosta nekih planova, kakva god sledeća godina da bude izbacivaćemo muziku. Naši ciljevi su baš visoki, daj Bože da ostvarimo 50 posto od toga, ja bih bio presrećan, iz razloga što mislim da publika sa nestrpljenjem očekuje taj materijal i zaslužuje da ga čuje. Ja sam siguran da je to muzika koja će obeležiti jednu potpuno novu eru u muzici na Balkanu – rekao je Corona. 

U novogodišnjem IDJHOT Specijalu vas takođe očekuju razgovori sa glumcem Miodragom Radonjićem, influenserkom Dunjom Jovanić, Nikolijom i Teodorom Džehverović, a emisiju možete da pogledate u nastavku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz