Pretraži

SPREMA DUET SA BAKOM PRASETOM? Evo zašto bi navodni raskid Vojaža i Breskvica mogao da bude marketinški trik

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Iako su njihovi fanovi u neverici i veoma žale zbog njihovog rastanka, koji ih je veoma potresao, ni Voyage ni Breskvica se nisu zvanično oglasili povodom priče koja okupira njihove obožavaoce.

Pre nego što su uzburkali javnost svojim potezom na društvenim mrežama oni su najavili novu pesmu pod nazivom "Beli grad", koja bi trebalo da izađe uskoro, ali i još mnogo muzičkih projekata u 2021. među kojima je i jedna internacionalna saradnja o kojoj nisu još uvek otkrili detalje.

Budući da bi numera "Beli grad" trebalo uskoro da osvane na muzičkim platformama dovodi se u pitanje da li je njihov navodni raskid marketinški potez.



Podsetimo, pre nego su objavili hit "Bezimena" u junu 2020. Breskvica je na svom Instagram profilu iznenadila sve objavom da je zvanično. U prvom planu je bio prsten zbog čega su svi brujali o njihovoj verdbi. Međutim, na kraju su otkrili da je to bila najava za pesmu "Bezimena".

Ono što je posebno zanimljivo je takođe to što je Voyage u istom periodu prošle godine, sredinom januara, izazvao veliku medijsku pažnju zbog izjave da jutjuberi nikad neće biti u rangu sa muzičkim zvezdama nakon čega je usledila drama sa Bakom Prasetom, koji ga je isprozivao u svojim klipovima na Youtube-u.

S obzirom na to postavlja se pitanje da li je ovo marketinški potez za pripremu dueta sa Bakom Prasetom. 

Jutjuber je u našoj emisiji "IDJHOT Special", koja se emitovala u petak u 20 sati, otkrio da želi da pruži ruku pomirenja Vojažu, što je još jedna činjenica koja podgreva sumnje da nešto spremaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz