Pretraži

,,BAŠ SE OGREŠILA O ANU“: Andreana Čekić rešila da izgladi odnose sa bivšom kumom?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ andreanacekic/ anasevicofficial

Nekadašnje kume su se posvađale oko jednog krucijalnog pitanja, što je dovelo do zahlađenja odnosa. 



Naime, nakon što se Andreana ponovo posvađala sa svojim verenikom Markom Miloševićem, otišla je kod svojej majke u Beč, a u međuvremenu je rešila da obnovi svoje kontakte sa svojim starim prijateljima, među kojima se našla i pevačica Ana Sević, sa kojom se, navodno,  posvađala zbog njenog stava da Marko nije čovek za nju.

  • Andreana se baš ogrešila o Anu, one su bile jako dobre, govorile jedna drugoj sve, ostale u dobrim odnosima i kad se Ana razvela od Darka Lazića – rekao je izvor za domaće medije. 

On je takođe naglasio da se Ana nikada nije mešala u Andreanin izbor partnera, ali kad je shvatila da se mnogo svađaju savetovala je da ne treba da bude sa njim. 

  • Ona je pričala i sa Darkom Lazićem koji stao na Aninu stranu koji joj je rekao da Ana nije znala kako drugačije da joj objasni da u toj vezi ona neće biti srećna. Pevač je rekao da ne želi da se meša ali da je Andrijana već ostala bez mnogih prijatelja zbog njenog verenika. Ona je Ani napisala poruku, znam da su se dopisivale, ali baš šturo. Shvata da Ana sada ima malu bebu, i da ne može da ulazi u polemiku sa njom. Ostalo je na tome da će se naći prilika da razgovaraju o svemu –  objasio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz