Pretraži

SARADNJA SA VLADOM MATOVIĆEM: Kija ekskluzivno za IDJTV otkrila detalje nove pesme (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Kockareva u fioci ima spreman duet sa Dj Shonetom i Foxom, a tekst pesme potpisuje Vlada Matović. Ekskluzivno u novom izdanju IDJHOT Specijala, pevačica je progovorila kako je došlo do same saradnje. 



– Spojio nas je DJ Shone, to je njegov projekat. Pozvao me je da sarađujemo, a moja ideja je bila da to bude Fox. Nekako sam osetila tu njegovu energiju, da baš on treba da bude u ovoj pesmi, a on je rado prihvatio. Oni su već sarađivali, pa mi je to nekako prirodno došlo. Već smo snimili demo sinoć. Snimali smo baš do kasno i super je ispalo, ja sam jako zadovoljna i slušam je non-stop u kolima. Super je pesma, za klubove je. Ime pesme je "Momak loš". Vlada Matović je pisao tekst pesme. 

Iako ga nikada nije upoznala, pevačica je otkrila da bi volela da se Matović vrati na scenu.

– Ja bih jako volela da se Vlada vrati na scenu, mislim da to svi žele – izjavila je ona, pa dodala:

– Ja njega nikad nisam ni upoznala, ali čitala sam i dosta komentara kada je snimio nešto, a znam i privatno da se nećka da li da se vrati. Evo ja javno kažem, u ime naroda i celog regiona, da se vrati na scenu. Ne mora da radi sa mnom, ali što da ne, da li solo, sa nekim drugim u krajnjem slučaju sa mnom, što da ne. Mislim da smo mu čak poslali demo i da mi se svidelo i da sam ispunila njegova očekivanja. On je na sceni duže nego ja sigurno i ako je njegov tekst, nadam se da sam ja to iznela na pravi način. Planiramo to da izbacimo što pre i biće na IDJ kanalu – rekla je Kija. 

Njeno gostovanje i novo izdanje IDJHOT-a možete pogledati u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz