Pretraži

,,ON JE JEDAN OD NAŠIH ORTAKA“: Rimski progovorio o potencijalnoj saradnji sa Devitom

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pesma "Ko kriv je" za vrlo kratko vreme postala je hit na našoj muzičkoj sceni, a evo kako je on zadovoljan nakon izbacivanja spota na KDM kanalu.

Super, baš smo zadovoljni, vidim da je odziv top, da je po trendinzima svim mogućim. Vidim da se ljudima sviđa, publici se to sviđa, meni se to sviđa takođe, tako da top – iskren je bio Rimski.

Reper nam je otkrio i da li je razmišljao da odloži izbacivanje numere, jer kako mnogi pevači tvrde ovo nije pravi trenutak za izbacivanje pesme zbog cele situacije.

Mora da se živi, da se radi, i ono pesma mi je baš bila bomba, mislim svima nama iz ekipe i bili smo u fazonu daj pucaj – istakao je Rimski.



S obzirom na to da su se Devito i Rimski sreli pre početka snimanja u prostorijama IDJ televizije, zanimalo nas je da li su možda nekada razogovarali o potencijalnom duetu.

Ko zna, zašto da ne. Mi ovako privatno, ne družimo se sa nešto puno ljudi, ali Devito je jedan od naših orataka, ko zna zašto da ne – iskreno je odgovorio.

Već je poznato da se oprobao i u ljubavnim, ali rep pesmama, zanimalo nas je u kojim trenucima najbolje stvara.

Emocije su svakako nešto što te vodi ka svemu tome, sad da li si ono nervozan ili srećan, ali ja mislim da najbolje ide kada sam nešto s****n, tad mi nekako najbolje ide, pogotovo te ljubavne pesme, kada sam u tom nekom rastrojstvu tad mi to najbolje ide, a rep nekako po difoltu, mislim isto je, emocije – istakao je on.

Bliži se Dan zaljubljenih a reper je već u dugoj vezi, pa smo pokušali da saznamo da li će svojoj izabranici prirediti neko iznenađenje.

Sad sam stavljen u rebus, naravno planirao sam, kako da ne. Iznenadiću je, ja jako volim iznenađenja inače ne pričam puno samo sam odjednom bup i to je to. Tako da, napraviću neku ludoriju pozitivnu – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz