Pretraži

Gasttozz poslao jasnu poruku svima koji pokušavaju da unište njegovu ljubav sa Naidom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gasttozz.official

Naime, Gasttozz već duži vremenski period uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Naidom Gadžo, koju je nedavno i verio. Međutim, kako je njegov život izložen javnosti morao je da se obrati svim ljudima koji pokušavaju da negativno utiču na njihov odnos.

E ovako fanatici, koliko god se trudili da uništite tuđe živote pošto svoje nemate, jednostavno morate da shvatite da to ne možete. Iskreno vas žalim jer nemate osećaj da i ona i ja imamo i porodicu, prijatelje i ostalo, kako vidim vama to nije bitno, tako što od svega pravite teorije zavere i verujete u iste. Vaši profili traju oko 4 sekundi, toliko mi je potrebno da vas blokiram. Više vam nije ništa sveto čim ste u stanju i maloletnu decu da širite po vašim grupama. Užas – započeo je on.



Dodao je da internet služi za neke lepše stvari, a ne da se piše nešto ružno i ne primereno sa lažnih profila.

Ima toliko lepih stvari na internetu gde možete i da se nasmejete, naučite nešto, tako da iskoristite ga kako treba, verujte mi izaćiće vam taj bes i to sve odvratno koje posedujete i bićete srećniji, to vam garantujem – istakao je on.

Iako je njegov život izložen javnosti, on neće dozvoliti da pojedini ljudi kao i fan profili utiču na njegov privatni život ili ljubavni odnos.

Moj život je moja stvar, bio gore bio dole, moj je i nikada neće biti vaš. Kao što je i njen i svih nas koji zapravo postojimo i ne krijemo se iza lažnih slika i ostalo.  Ja znam da vi nećete prestati jer stre od nečega verovatno oboleli, mislim da se ta bolest zove nedaobognikom – nastavio je on.

Na kraju, imao je savet za sve nezadooljne ljude koji na sve moguće načine pokušavaju da im napakoste.

Poslušajte moj savet i probajte da nas ostavite na miru. Hvala – završio je on.

Međutim, svoju pravu pordšku nije izostavio, pa se zahvalio svim ljudima koji ga godinama već podržavaju u svemu.

A moram naravno da pomenem i ljude koji prate i mene i nju i da vam se zahvalim na pažnji i ljubavlju koju nam šaljete, jer vas svakako ima milion puta više – napisao je Gasttozz.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz