Pretraži

KONAČNO JE PRELOMILA: Nataša Bekvalac donela važnu odluku

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Nataša Bekvalac donela je definitivnu odluluku, a sada je prvi put za medije odlučila da govori o svemu.

Naime, pevačica je u prethodne tri godine imala dosta emotivnih lomova, zbog kojih je napustila Beograd i sa ćerkama Hanom i Katjom preselila se u rodni Novi Sad, kako bi tada bila blizu svojih roditelja koji su oduvek bili podrška u svemu.



Međutim, sa Novom 2021. godinom, odluka Nataše Bekvalac se promenila. Ona je shvatila da ne želi više da živi na relaciji Beograd – Novi Sad. 

 Ne živim na relaciji Novi Sad – Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga – sa osmehom je rekla pevačica za jedan magazin. 

Iako je ponovo u Beogradu, Nataša naglašava da se ništa nije promenilo i da su joj ćerke, roditelji, kao i sestre Dragana i Kristina sve.

– Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač – ponosno zaključuje Nataša. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz