Pretraži

,,TUŽILA BIH SVE, ALI NEMAM VREMENA“: Didi J se oglasila o spekulacijama da je kupila pratioce na Instagramu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ didijofficial

Naime, Dijana Janković poznatija kao Didi J često je na meti sajber huligana, a ovaj put je povod za to bio njen Instagram profil. 

Internet hejteri su uočili nepravilnosti na njenom profilu sa ove mreže, jer joj je profil pokazivao čas 1,9 miliona a čas 4,4 miliona. 

Tviteraši, koji su i inače poznati po tome što nemaju dlake na jeziku i po svojoj okrutnosti, nisu bili blagi prema pevačici. 

Na račun ovoga, oglasila se i Dijana, koja je demantovala spekulacije da je platila pratioce. 

  • Ovim putem želim da se obratim svim medijima u Srbiji i ljudima sa društvenih mreža, koji pišu neistine o meni. Nikada, niti iz bilo kakvog razloga nisam kupovala pratioce na Instagramu, niti na bilo kojoj drugoj društvenoj mreži, niti sam ikada imala 4,4 miliona folovera na Instagramu  ( mada bih volela i znam da ću ih uskoro imati), to je apsolutna laž i izmišljena priča. Nije mi samo jasno na šta su ljudi sve spremni da i šta sve mogu da izmisle i koliko daleko to već ide? Smatram da imam jako malo folovera s obzirom na to da gradim američku karijeru. Tužila bih sve, ali zaista nemam vremena  za sudske procese, jer sam zauzeta svojom svetskom karijerom i žao mi je onih koji se plaše mog uspeha. Mogu samo da im poručim da sam tek počela i da me neće zaustaviti takve gluposti.  Možete vi da pišete šta želite, svi ste vi itekako svesni mog uspeha. Nije mi jasno čemu ta bolesna mržnja, zavist i ljubomora – izjavila je ona, pa dodala i da je spremila velike projekte sa američkim kolegama. 

–  Šta ćete tek da uradite kada uskoro izbacim album i sedam dueta sa najvećim američkim zvezdama – upitala je Didi na svom Instagram storiju za kraj. 

Screenshot: Instagram/ didijofficial

Screenshot: Instagram/ didijofficial

 

Screenshot: Instagram/ didijofficial

Screenshot: Instagram/ didijofficial

 

Screenshot: Instagram/ didijofficial

Screenshot: Instagram/ didijofficial

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz