Pretraži

DANAS SLAVI 24. ROĐENDAN: Evo koliko se promenio život Teodore Džehverović u proteklih godinu dana

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

U prethodnih godinu dana u Teodorinom životu su se dogodile lepe promene, pogotovo kada je reč o njenom ljubavnom životu. Pevačica dugo nije imala emotivnog partnera nakon raskida sa Anđelom Rankovićem, a onda je tokom leta 2020. godine obelodanila da uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Teodora u početku nije želela da otkrije javnosti da ima novog dečka, jer je htela da sačuva privatnost za sebe. Međutim, nakon dva meseca ona je odlučila da prizna da je ponovo zaljubljena i to je otkrila ekskluzivno za IDJTV. 

  • Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo. Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovor, a to je najbitnije. U njemu vidim prijatelja, a to je ono što sam rekla da sledeći partner pre svega treba da mi bude. Neko ko će razumeti moj posao, pritisak i ko će moći da se nosi sa svim tim stvarima, a to je definitivno Nino – izjavila je pevačica svojevremeno.

Nakon što je javno priznala da je u vezi sa košarkašem Teodora je počela da objavljuje fotografije sa njim i tako pokazuje fanovima kako uživa u ljubavi sa njim.

Pevačica je svog dečka upoznala sa porodicom, koja je ga je lepo prihvatila. Osim toga, posle nekoliko meseci od njenog priznanja da je u vezi Džehverovićeva je počela da se pojavljuje u javnosti sa partnerom. Oni su prvi put došli zajedno na promociju Yaemina beauty kozmetičke linije.

Njih dvoje provode mnogo vremena zajedno, a posebne trenutke rado dele sa fanovima na društvenim mrežama. Teodora otvoreno govori o svojoj romansi sa košarkašem, te je tako za IDJTV otkrila da je ona prva njemu izjavila ljubav dok su bili u stanu.

  • Otišla sam da se kupam, valjda sam osetila to u tom trenutku, ali mi je možda bilo neprijatno da kažem, pa sam napisala u poruci, lakše mi je bilo – rekla je u emisiji "Quiz".


Podsetimo, dok je Teodora bila slobodna kolale su spekulacije da je bila u tajnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, jer su nastavili da se druže posle raskida.

Ono što je zanimljivo je to što je Džehverovićeva 23. rođendan proslavila sa bivšim dečkom Anđelom i prijateljima zbog čega su mnogi posumnjali da su više od prijatelja. 

Međutim, ona je takve navode demantovala za našu televiziju.

Teodora je posle svega uvidela da ipak ne može da bude prijatelj s njim, pa je odlučila da prekine kontakt sa Anđelom.

  • To je najbolje, shvatila sam da je nepotrebno biti u nekom boljem odnosu sa bivšim partnerima, jer prosto to se završilo i svi mi treba da nastavimo dalje. Ne možeš se družiti, pogotovo ne sa nekim sa kim si bio u rijalitiju. Svi ti fanovi su vezani za moju i njegovu vezu. Najbolje je da bude neutralan odnos – rekla je ona za IDJTV ranije.

Pored promena na ljubavnom planu, desile su se i neke na polju karijere. Njena popularnost je vrtoglavo porasla u poslednjih godina dana, čemu u prilog najbolje govori brojka od milion pratilaca na Instagramu.

Čim je dostigla milion pratilaca, ona se svojim pratiocima zahvalila uz seksi fotografiju.

  • Hvala vam što ste verovali! Hvala vam što ste me prihvatili! Hvala svima koji su barem jednom pustili moju pesmu i došli na moj nastup! Hvala onima koji su izabrali mene da im budem uzor! Ne slušajte okolinu, ne dozvolite da vas sputavaju, slušajte srce i zapamtite nebo je granica! Hvala vam od srca na svemu! – napisala je ona na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj sada ima 1,1 milion pratilaca.

Kada je reč o muzičkim saradnjama koje je Teodora ostvarila u proteklih godinu dana, posebno se izdvajaju sa Eminom Jahović, MC Stojanom i Devitom. Njen hit sa Devitom "Vudu" broji više od 74 miliona pregleda, a dueti sa MC Stojanom i Eminom Jahović tek treba da ugledaju svetlost dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz