Pretraži

NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Nikolija ekskluzivno za IDJTV otkrila šta je spremila dok je bila „offline“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nikolija je ekskluzivno za IDJTV portal otkrila kakve planove ima kada je u pitanju muzika, ali i njen novi brend ,,About me", kao i da je upravo ovo razlog što nije aktivna na mrežama.


 

  • Generalno znate da osim kada su posao i putovanja u pitanju sam "malo" lenja da se slikam – započela je ona kroz šalu. 

Jovanovićeva je prošle godine bila i te kako aktivna kada je muzika u pitanju, te svojoj publici poklonila čak pet numera, a nama je sad otkrila da ima još jednu "u šteku". 

  • Pesma je solo, odavno je spremna, ali čekam pravi trenutak zato što sam prošle godine izbacila baš dosta pesama, pa mi se ne žuri – započela je ona, pa progovorila o potencijalnim saradnjama i albumu.

Na albumu sigurno neću početi da radim ove godine, biće singlovi, a možda vas obradujem sa nekim duetom do kraja godine.

Ovih dana su aktuelne vesti da pojedine države širom Evrope na leto ukidaju restrikcije, pa smo je upitali i kako komentariše ovo i da li veruje da je bolji period i za naše izvođače.

Što se korone i restrikcija tiče, stvarno nisam pametna, niti znam više šta da mislim, kao i većina naroda, verujem. Nadam se da ćemo uskoro stvoriti kolektivni imunitet i da će leto biti slobodnije za sve. 

Kako je ove zime uplovila u još jedan biznis, te pokrenula svoj brend "About me", otkrila nam je da uskoro u svoju kolekciju uvrštava još jednu boju i još jedan odevni komad. 

  • Što se brenda tiče još ne ulazimo u letnju kolekciju, ali biće jedan novi "limited" komad odeće u drugoj boji za par dana dostupan. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz