Pretraži

TRANSFORMACIJA: Bred Pit u do sada neviđenom izdanju (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Bred Pit je poznat u javnosti kako često menja stilove, a u nekom trenutku bio je prozivan da njegov stil zavisi od devojke sa kojom se zabavlja. 

U par navrata imao je nešto dužu kosu, na šta su njegove obožavateljke, koje se širom sveta broje u milionima, odlično reagovale, ali čini se da im najnovija frizura ipak nije po volji.



Glumac je fotografisan pre dva dana u Los Anđelesu dok je ubacivao opremu za snimanje u automobil nakon sastanka na Beerli hilsu koji je trajao čak šest sati. On je izgledao prilično umorno, ali to nije najvažnije na fotografijama: svima je zapala za oko njegova nova frizura. Bred je pustio kosu do dužine paža i rešio da je podeli na razdeljak sa strane i veže u nizak rep. Ako pitate zaljubljenice u njegov lik — nije morao.

"Ko si ti i šta si uradio s Bredom?", "Ovo mu nije trebalo", "Kakva mu je ovo frizura" neki su od komentara na račun Bredovog novog izgleda, ali ima i onih koji podsećaju da je Bred Pit s dugom kosom zapravo najlepši Bred Pit — setite se samo "Troje"! — ali da je ovog puta glumac očito vrlo ležerno i bez previše razmišljanja podigao kosu kako mu ne bi smetala, pa mu se ne treba zameriti.

  • Čovek je u kasnim pedesetim, obučen je kao beskućnik, ima glupu frizuru, a ipak nema lepšeg- poručila je jedna vatrena obožavateljka.

Kako glumac izgleda možete pogledati OVDE.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz