Pretraži

,,PONOSNI SMO ŠTO SMO TOLIKO SLUŠANI“: Cvija i Edita otkrili detalje o pesmi „Film o nama“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Cvija i Edita nedavno su izbacili duetsku pesmu "Film o nama" koja je i te kako brzo osvojila srca publike, trenutno se nalaze na drugom mesti na YouTube Trendingu, pa su nam ovom prilikom otkrili kako se osećaju povodom toga.

Teško… – rekla je Edita kroz smeh.

Oćeš objektivno ili subjektivno, šalim se naravno. Pa iskreno, ja nemam problem sa trendingom, i kad nisam u trendingu, a dešavalo mi se da mi se najveći hitovi koji su mi i napravili najveći deo posla nisu bili ni dvadeseti u trendingu, tako da uopše nemam problem sa tim. Nucci je prestigao, super, mnogo dobro radi, gradsko je dete i njegovo vreme tek dolazi – rekao je Cvija.



Takođe, Edita nam je otkrila da ne prati toliko, ali i da je vrlo nesigurna kada je trending u pitanju.

Ne znam zbog čega, nisam išla logikom ,,Jedva čekam na trending", nego ,,Koliko si dobre pesme i koliko kidaju", i baš smo ponosni što smo toliko slušani i što se svima dopada, sve to ide kako treba i svojim tokom – istakla je Edita.

Pesma broji preko dva miliona pregleda, oni ne kriju da su i više nego zadovoljni, ali i da je Edita ponosna na svog kolegu koji je uradio ovu pesmu.

Edita je više verovala u nju nego ja. Nisam bio siguran za spot, pošto je animacija mislio sam da ljudi više žele nas da vide. Iako mi se ta ideja kada mi je Edita rekla da uradimo animaciju ludilo svidela, samo sam se tog momenta plašio, ali inače su svi super odreagovali. Ali ja sam prezadovoljan – otkrio je Cvija.

Hrabro je da u ovom periodu izbaciš pesmu, jer smo svesni da nastupa neće biti skoro, ali nama se pesma svidela, mi smo odličan spoj i na kraju ta animacija, sve je to super. Hvala Cviji što je uradio ovakvu pesmu – dodala je Edita.

O čemu je još naša voditeljka Danica Nikolić razgovarala sa njima, imaćete prilike da ispratite u ponedeljak u podne na IDJTV jutjub kanalu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz