Pretraži

PROSLAVA KAO IZ BAJKE: Nataša Bekvalac otkrila deo atmosfere sa Katjinog rođendana (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Nataša je obeležila Katjin rođendan u krugu porodice, a slike sa proslave podelila je sa fanovima na Instagramu i tako otkrila deo atmosfere.

Bekvalčeva je vodila računa o svakom detalju, a to se nabolje vidi po dekoraciji koja je bila u nežnim bojama, roze i plavoj. 



Unutra su bili plavi baloni, ali i zanimljivi detalji na stolu, slatkiši i torta u bebi roze boji. Katja i Nataša su se odlično uklopile u ambijent kada je reč o njihovoj odevnoj kombinaciji. Nataša je obukla Katji roze-beli duks i suknjicu, dok je ona nosila belu majicu kratkih rukava i farmerke.

Novosadska barbika je uz set fotografija, koje je objavila na svom Instagram profilu, napisala emotivnu rođendansku čestitku za svoju mlađu ćerku.

  • Srećan rođendan cvete moj, zvezdice i sunce moje. Moj si život i moja snaga, mamina si ljubav i bajka. Volim te – navela je ona.

Podsetimo, Bekvlačeva je nedavno napravila prekretnicu u svom životu kada je ponovo odlučila da se sa ćerkama Hanom i Katjom preseli iz Novog Sada u prestonicu, gde će pohađati školu, odnosno vrtić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz