Pretraži

,,DOBILA SAM OPEKOTINE DRUGOG STEPENA“: Gasttozzova verenica progovorila o problemima zbog tretmana lica (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/naidanaki

Naida je snimila video u kom je pokazala crvenilo na nosu i licu i otkrila kako je došla do pomenutog centra, gde je uradila tretman.

  • Došla sam do nje preko moje drugarice Tatjane, koja prati njenu stranicu i često gleda šta objavljuje. Ja sam svoj nos već operisala i kao što se 50% devojaka desi moraju da ponove operaciju – započela je ona priču.

Ona je potom otkrila zbog čega je odlučila da ode kod nje.

  • Nisam bila zadovoljna, jer sam imala mali ožiljak koji sam htela da sklonim i na licu sam imala dve male borice i malo ispupčenje. Objavila sam sliku bez Fotošopa. Od boginja sam imala jedan ožiljak koji je okej da se skine – rekla je ona i nastavila:


  • Otišla sam kod nje, videla sam sve na Instagramu, pratila sam malo njene radove. Desilo se to da je ona dolazila u Beograd. Ja i Tatjana smo se dogovorile da idemo zajedno. Međutim, ja sam već bila u Srbiji, a ona je dolazila ovde. Rekla sam joj da ću otići ja da vidim kako ona to radi. 

Naida je istakla da u njenom centru nije mogla da vidi diplome i sertifikate kao dokaz o stručnosti.

  • Ja sam brzopleto odreagovala i nisam razmišljala kad sam došla kod nje. Ne znam da li je njen salon uopšte prijavljen i čiji je. Ona živi iznad tog salona, to je od njenog supruga. Moja greška je bila što sam išla na neprovereno mesto, ali tu su bile tri devojke koje su radile i ja ništa loše nisam videla na njima. Ali to je taj proces, njima su sve krastice spale i to je izgledalo super – objasnila je ona.

Fitnes instruktorka je primetila da posle mesec, dva ili tri počinju problemi sa kožom.

  • Devojkama se pojavljuju neravnine, udubljenja, keloidi i crvenilo. Kod nekih devojaka je kopala po hrskavici i išla je do kosti. Meni je uradila samo prvi sloj i kod mene je nešto poput opekotine drugog stepena. Trenutno mi je jako izraženo crvenilo, ali se već povuklo dosta – kazala je Naida.

Ona je zbog toga otišla na CO2 laser kako bi popravila štetu koja joj je napravljena.

  • Ja sam dobro prošla, imam samo malo jača crvenila. Sad je to malo intezivnije i jače jer sam danas radila laser za oporavak – zaključila je Naida.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz