Pretraži

CARDI B, KARMEN ELEKTRA, LIL KIM… Ove svetske zvezde otvoreno podržavaju i prate Jelenu Karleušu

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena je više od 20 godina na našoj sceni, gde je svojim seksi izdanjima, imidžom, stavom, nastupima I spotovima oduvek privlačila pažnju javnosti, ali i svetskih zvezda koje su oduševljenje njom kao ličnošću i pevačicom.

Pop divu na Instagramu prati 2,3 miliona ljudi, među kojima se nalaze i velike zvezde iz inostranstva koje otvoreno podržavaju njen rad.

Ispod Jeleninih fotografija može se videti da pevačicu i te kako uvažava svetski poznata glumica Karmen Elektra. Ona je komentarisala Jelenine seksi slike, kojima je pevačica najavila svoj novi studijski album "Alpha", a pored toga glumica joj lajkuje skoro svaku fotografiju.

  • Moja beba – napisala je Elektra na Karleušinom profilu.

Osim nje, na društvenim mrežama Karleuša takođe dobija bezuslovnu podršku od poznate američke dizajnerke i modnog eksperta Džesike Rič. Dizajnerka je oduševljena Jeleninim stilom i izgledom, te je iskazala divljenje prema njoj u komentarima.

  • Vau, sestro – navela je Džesika i dodala emotikone vatre.


Kada je reč o stranim muzičkim zvezdama koje prate Karleušu, jedna od najpopularnijih reperki današnjice Cardi B obratila je pažnju na pop divu, koja je završila na njenom Instagram profilu.

Karleuša je prošle godine najavila svoj nastup snimkom sa jednog koncerta u Ohridu na kom provokativna igra uz pesmu Cardi B, a nakon nekog vremena to je došlo do slavne reperke, koja je podelila Karleušin performans na svom storiju.

Jelena se oduševila kada je videla da je podržava Cardi B, te je ripostovala njen stori na svom nalogu i tako se pohvalila pratiocima.

Još jedna američka reperka Lil Kim, koja je uplovila u dizajnerske vode, nije ostala ravnodušna na Jelenu, koja je podržala njen rad što se tiče kreacija. JK je obukla njenu haljinu za snimanje emisije "Zvezde Granda", što je Kim veoma značilo.

  • Mnogo te volim! Jelena Karleuša. Hvala na podršci, to mi znači sve na svetu. Divno izgledaš!!! – napisala je ona na Fejsbuku.

  • Vi pojma nemate koliko mi znači ova žena koja nosi moju odeću! Oduvek sam osećala da se ova žena poklapa sa mnom, to je ludo! Ona je toliko super i inovativna da imamo toliko toga zajedničkog sa našim stilovima, da mi ovo samo daje do znanja da idem u dobrom smeru. Bog je tako neverovatan!!! Mnogo te volim!!! Jelena Karleuša. Hvala na podršci, to mi znači sve na svetu. Divno izgledaš!!! – dodala je reperka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz