Pretraži

Ana Sević od verenika dobila luksuzan stan u strogom centru grada

Showbiz
0
Photo: Instagram/anasevicofficial

Kako prenose domaći mediji, Ana i njen verenik pazarili su četvorosoban stan u strogom centru grada, koji će, nakon opremanja, izdavati.



Dok je Ana još bila trudna, Danijel i ona su razgledali stanove po Beogradu. On mnogo radi i ne razbacuje se novcem, zato je uspeo da uštedi i da ulaže u pametne stvari, te je odlučio da pazari nekretninu na Anino ime. Prvo mu je rekla da ne bi bilo loše da sačekaju sa kupovinom stana dok ne prođe pandemija, ali joj je objasio da ne treba da brine o finansijama, jer je na vreme počeo da štedi – naveo je izvor za domaće medije.

  • Zajedno su obilazili aktivna gradilišta po centru Beograda, pa su odlučili da kupe stan u samom centru – rekao je neimenovani izvor blizak paru i dodao da su već dali kaparu.

 Cena kvadrata na lokaciji na kojoj Danijel i Ana uzimaju stan je oko 2.200 evra. Zgrada se nalazi u Mokranjčevoj ulici, a po završetku radova planiraju skroz da ga opreme. Ne nameravaju da se sele i menjaju lokaciju, već planiraju da izdaju luksuznu nekretninu – zaključio je izvor.

Ana Sević za sada nije komentarisala ove navode.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz