Pretraži

Sha napravio dete u rijalitiju?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Naime, reper Nenad Aleksić Sha je javnost ostavio u šoku kada je zbog Tare Simov ostavio suprugu Ivanu, sa kojom je bio sedam godina u braku. 

Iako reper ne želi da prizna da je njegov odnos sa učesnicom programa bio razlog kraha braka, već za to okrivljuje svoju, još uvek zakonitu suprugu, on je samo dan nakon saznanja da ga je Ivana ostavila uplovio u vezu sa Simovom, a ono što mu je Tara danas rekla ostavilo je sve u šoku i neverici. 



Prema pisanju domaćih medija, ona je od produkcije tog rijaliti programa tražila test za trudnoću, kako bi proverila da li je ostala u drugom stanju. 

  • Tara i Ša tvrde da još nisu imali odnose, ali to nije tačno. U novom delu imanja u Šimanovcima nema kamera, pa su se već nekoliko puta krili tamo i imali odnose. Za njihove intimne odnose zna nekoliko zadrugara, ali pošto je Ša i dalje zvanično u braku sa Ivanom, ćute o tome. Tara se nedavno poverila ljubavniku da joj ciklus kasni i da veruje da je u drugom stanju. Tražili su test za trudnoću i sada s nestrpljenjem čekaju da im produkcija to donese – stoji u saopštenju dobro obaveštenog izvora.

Tara je inače u nekoliko navrata rekla da bi volela da zasnuje porodicu sa reperom.

– Volim Nenada i maštam da se udam za njega i rodim mu decu. Mogu da zamislim kako starimo jedno uz drugo, pošto smo vrlo slični. Kad se završi rijaliti, planiramo zajednički život, a čak smo razmišljali i da se preselimo u Grčku – rekla je Simova jednom prilikom na imanju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz