Pretraži

,,NEKE PEVAČICE TO NE MOGU“: Sajsi MC iskreno o aktivizmu i svojim fanovima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Reperka je u samo nekoliko dana svojoj publici predstavila dve nove pesme "Ne daj mi" i "Bes" koje su za vrlo kratko vreme prikupile odlične reakcije publike.



Sajsi od samog pojavljivanja na javnoj sceni dokazala je da ima vrlo lojanu publiku i fanove, pa nam je za početak otkrila kako bi ih ona opisala i kakvo mišljenje ima o njima.

Neko mi je skoro rekao kada je bio na mom nastupu ,,Ja uglavnom idem na nastupe i svuda otprilike viđam iste ljude, ovde ljude koje sam video kod tebe na nastupu nisam nigde video". Ja sam iz fazona ,,Da, mi smo mali vanzemaljci, mi živimo na našoj planeti, samo se spustimo na zemlju, tu i tamo odradimo nastup i vratimo se gore".  Jako su specifični i liče na mene kada sam ja bila u srednjoj školi, malo su marginalci, ne reflektujem ja to kroz pesme, kroz tekst, konkretno da ja kažem to, ali se oseća ta energija. I stvarno fan baza, ja pratim druge ljude kakva je njima fan baza, niko nema takvu fan bazu koja ide od da kažemo 13 godina do znam neke ljude koji me vole imaju 60 godina – počela je ona.

A onda nas je zanimalo koji su "najluđi" fanovi, koje doba.

Definitivno mlađi, jer su oni glasniji, ovi koji su stariji nemaju ni potrebu da se oglašavaju, ali mlađi su definitivno, to je nekih da kažemo 17,18 godina, koji su puni života – dodala je ona.

Sajsi je vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama, i često sa svojim fanovima komentariše altuelne teme, a nedavno je govorila i o aktivizmu tokom svoje karijere, zanimalo nas je o kojim temama ona najviše priča.

Ima toga, zato što ja stvarno govorim o stvarima koje su meni bile problematične u tom dobu, i oni se povezuju sa mnom na tom nivou, znači ja sam izglradila sebi taj status da ja mogu da govorim o stvarima a da meni to ne remeti moju karijeru, kao što to neke druge pevačice to ne mogu, one nisu u toj ulozi nisu u toj poziciji da mogu to da govore, a meni je bilo bitno da zadržim taj status da mogu da govorim o svemu tome, oni se povezuju sa mnom i na tom nivou, to je neki nadmuzički nivo – iskrena je bila ona.

U ponedeljak u 12 časova na IDJTV YouTube kanalu imaćete prilike da vidite primijerno izdanje IDJHOT-a.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz