Pretraži

,,KADA JE NEKO NA SAMOM VRHU MORA DA PODNOSI NAJVEĆI PRITISAK“: Karleuša se obratila svojoj podršci

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Vest koja je ovih dana i te kako aktuelna u medija jeste diskvalifikacija jedne takmičerke iz muzičkog takmičenja, kao i prestanak prijateljstva Jelene Karleuše i Marije Šerifović.



Naime, Jelena se nakon Marijinog izlaganja o celokupnoj situaciji obratila njoj javno, a isto tako je i otpratila sa društvenih mreža, o tome smo detaljnije pisali OVDE.

Međutim, zbog pritiska koji trpi, odlučila je da se javno zahvali svim ljudima na podršci.

Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave tako i mržnje. Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što trpim već 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim, zašto je to tako – počela je ona.

Takođe, istakla je da smatra da retko ko bi mogao da podnese sve ono kroz šta ona prolazi.

Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža koji je konstantan i nemilosrdan. Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja. Jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno koje se rafalno ispaljuje na mene – u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer iskrena da budem, ja samo za udarac i znam – dodala je ona.

A za kraj dodala je da je ovo surov posao, ali da je ona odlučila da joj ipak niko ništa ne može.

Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te "nauče pameti" i "stave na tvoje mesto". Ali jednom u 100 godina, rodi se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila – završila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz