Pretraži

UPOREDIO SE SA DŽASTINOM: Milan Stanković pohvalio Bibera zbog propagiranja vere (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/milanstankovic

Stanković je na svoj profil postavio i Biberove storije i vidno oduševljen podelio i njegove mislio sa svojim fanovima. 



  • Jedan od retkih kolega kao i ja, jurodiv Hrista radi – započeo je Milan i ostavio skrinšot na svom storiju ono što je Biber napisao na svom Instagramu: 

  • Kreator univerzuma Vas toliko voli da se spustio dole u ljudskom obliku, živeo bezgrešan život, iskusio bolove, bio ismevan, pljuvan i mučen, da bi na kraju bio obešen na krastu gde je preuzeo sve naše grehe. Zatim je vaskrsao trećeg dana, pobedivši smrt jednom za svagda. Shvativši ovu stinu, pomogao sam sebi da živim slobodno kroz život Život bez straha od smrti, verujem da je Bog pouzdan. Tvoja veza sa Bogom može da bude ljubavna priča, sa onim što je je napravio i oblikovao, koji te voli i koji zna sve o tebi. 

On se na više nivoa poistovetio sa njim i posavetovao svoje pratioce da obrate pažnju na to što ovaj pevač ima da im kaže.

  • Džastin Biber ima nešto da nam kaže u vezi sa životom, slavom, uspehom, koronom, tiktokom. Ako smo uopšte spremni na istinu. Da je se udostojimo, čujemo, vidimo je i uspemo da je spoznamo za početak – napisao je Milan. 
Screenshot: Instagram/ milanstankovic

Screenshot: Instagram/ milanstankovic

 

Screenshot: Instagram/ milanstankovic

Screenshot: Instagram/ milanstankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz