Pretraži

,,MNOGI SU POKUŠALI DA NAS RAZDVOJE“: Evo kako je Breskvica govorila o Voyage-u pre raskida (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

U jučerašnjem HOT Specijalu, gost je bio upravo Voyage, koji je prvi put rekao da je upravo Breskvica bila ta koja je odlučila da stavi tačku na ovu ljubavnu romansu, dok se ona o vezi nakon samog raskida, još uvek nigde nije javno izjašnjavala, a evo kako je pre samo godinu dana govorila o ljubavi u kojoj je bila sa Mihajlom. 



S obzirom da su se protekle godine zadesili u centru skandala sa Baka Prasetom, ona je otkrila da je to bio period kada su mnogi pokušavali da naškode njihovoj ljubavi, ali i da li je taj period i ta situacija otežala njihov odnos koji su tada imali. 

Nije otežalo ni malo. Bilo je raznih ljudi koji su pokušali na razne načine da nas razdvoje i da nas posvađaju, koji su pravili razne gluposti. Bitno je to što nas dvoje verujemo jedno drugom, baš previše, i ne postoji osoba koja može da nas razdvoji. Ja mu sve kažem, on sve meni kaže. Nema tu nekakvih tajni, nema ni prostora da se sakrije nešto i da se ovo drugo naljuti. Tako da, ko god da pokuša, prosto ne može – rekla je Anđela i dodala: 

Razne gluposti su pravili. Fotošop i slično. Ali opet kažem, on zna sve o meni, ja znam sve o njemu i to je prosto to. 

IDJHOT Specijal gde je Breskvica gostovala kod Danice Nikolić možete da pronađete na našem IDJTV Youtube kanalu ili ga možete pogledati u nastavku: 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz