Pretraži

,,ZBOG ZDRAVE PAMETI MORAM DA PLEŠEM“: Britni Spirs progovorila o svom životu i osudama javnosti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Britni od 2008. godine nema kontrolu nad finansijama i karijerom, jer je pod starateljstvom svog oca Džejmija, a budući da mnoge zanima kako živi ona je rešila da otvori dušu fanovima.

– O mom životu se uvek spekulisalo… Posmatrali su me…i sudili mi celog života!!! Zbog zdrave pameti moram da plešem svake noći u životu da bih se osetila divlje, ljudski i živo!!! Celog života sam izložena pred ljudima!!! Potrebna je velika snaga da veruješ univerzumu, pogotovo u slučaju ranjivosti, jer su me mediji uvek tako osuđivali…vređali…i osramotili…a i dalje do danas!!!! – navela je ona u opisu objave i nastavila:



  • Kako se svet neprestano okreće i život ide dalje, i dalje ostajemo tako krhki i osetljivi kao ljudi!!! Nisam gledala dokumentarac, ali od onoga što sam videla, postidelo me je svetlo u kom su me prikazali… Plakala sam dve nedelje i dobro….još uvek ponekad plačem!!!! Činim šta mogu u svojoj duhovnosti sa sobom da bih pokušala da zadržim svoju radost…ljubav…i sreću !!!! Svaki dan ples mi donosi radost!!! Nisam ovde da bih bila savršena… savršeno je dosadno… Ovde sam da prenesem ljubaznost – poručila je ona.

Podsetimo, nedavno je izašao dokumentarni film "Kadriranje Britni Spirs" koji govori o starateljstvu nad pop zvezdom. Snimljen je u produkciji Njujork tajmsa i prati njenu karijeru, od uspona do teških momenata.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz