Pretraži

MNOGI IH POREDE: Relja za IDJTV progovorio o Voyage-u

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, još dok su Voyage i Breskvica bili tandem, bez ustručavanja su govorili kako su im uzori Relja i Nikolija i kako bi voleli da sa njima urade duetsku pesmu. S obzirom na to da se duo koji su činili Mihajlo i Anđela raspao, te da duet dva omiljena para sa estrade nije moguć, Popović nam je otkrio kako stvari stoje po pitanju kolaboracije samo sa Veruovićem i kako komentariše to što Mihajla nazivaju "novim Reljom".  



  • To je super. To znači da u njemu vide potencijal i perspektivu da postane veliki izvođač, što mu ja svakako želim. Mislim da nema potrebe da sada ja ocenjujem da li tu nešto manje ili više liči, svi smo nekim ili nečim bili inspirisani u nekom momentu. Mislim da je on jednom prilikom čak i izjavio da sam mu ja jedna od inspiracija – izjavio je Relja, pa se osvrnuo na potencijalni duet. 

  • Kod mene je sve stvar pesme, energije i druženja. Nijedan duet koji sam uradio nije došao kao da sam ja Rasti poslao demo, nego smo sedeli i pravili to. To mora da dođe iz neke zajedničke energije i druženja, te neke vrste povezanosti. Samo u tu vrstu kreativnosti ja verujem, a to mi se i jedino pokazalo da donosi uspeh – rekao je pevač, ne isključujući mogućnost za saradnju. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz