Pretraži

PONESTALO MU FORA: Andriju Miloševića isprozivali zbog poslednje fore (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević je sada, kako kaže, podelio jednu istinitu priču, o nauci i životu, koja je njegove pratioce nasmejala do suza, ali ono što je zanimljivo jeste da su se prvi put pojavili i negativni komentari ispod njegove objave, tačnije oni koji su rekli da njegova fora "nije smešna". 

Andrija je snimak objavio na svom profilu pomenute društvene mreže, a njegova priča izavala je brojne reakcije.



– Kažu seoska inteligencija, ovo je, kažu, istinita priča. Gostovao Filizofski fakultet na Žabljaku u nekoj kući i tamo bio neki stari predsednik mesne zajednice i pita: ,,Ko je to tamo?" i otišao da ih vidi – počeo je Andrija svoju priču.

  • Kad je došao tamo rekao je: ,,Deco moja, ja sam predsednik mesne zajdnice, ko ste vi?". Oni kažu: ,,Mi smo Filozofski fakultet", ,,A šta vi radite?", kažu: ,,Sudiramo filozofiju", on kaže: ,,A šta vi radite, čime se bavite", ,,Pa studiramo filozofiju", kaže on: ,,Šta vam je ta filozofija?" – pričao je Milošević.

– Oni kažu: ,,Pa to je nauka o životu, imaš desnu ruku, imaš levu, a naročito desnu, to ti je ta nauka". Gleda on i kaže: ,,Imaš ti sine majku?", kaže:  ,,Imam", pita: ,,Imaš li oca?", kaže: ,,Imam", nastavi: ,,J***m ja tebi oca, a naročito majku. To je to?" – završio je glumc. 

Za razliku od inače, njegovi pratioci su i pored nekih emotikona koji plaču od smeha, iskazali i nezadovoljstvo forom koju im je glumac "prodao", pravdajući ga da mu je sigurno bilo dosadno, pa nije mogao da smisli bolju foru. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz