Pretraži

Voyage stavio tačku na spekulacije i otkrio trenutni status veze (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Naime, Voyage i Breskvica raskinuli su početkom ove godine, a onda je reper gostovao u našoj emisiji IDJHOT i otkrio šta se zapravo desilo kada je njihova ljubav u pitanju, možete pogledati OVDE.



Iako se ni on, ali ni ona na društvenim mrežama nisu oglašavali povodom raskida, često imamo prilike da vidimo da mladog repera povezuju sa raznim pevačicama, a on je ovog puta odlučio da se oglasi na svom Instagram profilu i stavi tačku na spekulacije koje kruže o njemu.

Nemojte me povezivati ni sa jednom ženom. Nemam devojku trenutno i nemam nikakve tendencije da uđem sa nekim u bilo kakav blizak odnos. Poštujte moju privatnost i ne pravite lažne scenarije više. Hvala – napisao je on.

Podsetimo, Voyage je nedavno gostovao i u našoj emisiji "One on one", gde je priznao kako se oseća nakon rastanka sa Breskvicom sa kojom je osim ljubavne veze imao i poslovnu saradnju.

  • Sad se osećam potpuno okej i ide život dalje – odgovorio je on i naglasio kako više nikada neće biti nečega između njega i Anđele, možete pogledati OVDE.
     

Photo: Instagram/voyage.mp3

Photo: Instagram/voyage.mp3

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz