Pretraži

REŠILI DA PRIZNAJU: Ivana Aleksić i učesnik rijalitija otvoreno o svom odnosu

Showbiz
0
Photo: Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić, supruga aktuelnog rijaliti učesnika Nenada Aleksića Sha, svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, a nakon što je bivši učesnik rijalitija komentarisao njenu fotku nastala je prava zbrka u medijima. 

Da stvar bude još gora, ovaj učesnik je poznat po tome što je osuđivao vezu Sha sa Tarom Simov dok je još boravio na imanju sa novopečenim parom, a po svemu sudeći njegova žena uživa Vladimirovu punu podršku, međutim, kako su se spekulacije proširile oni su rešili da stanu na put neistinama. 



Kako bi razrešili sve dileme oko ovog odnosa i kako bi on saopštio pravu istinu o vezi sa Ivanom, Vladimir je najavio zajednički lajv sa njom u kome će objasniti kako su uspostavili komunikacija i kako su započeli druženje.

Vladimir je objavio stori na Instagramu i poručio da će zajedno otkriti sve. 

  • Koliko puta sam ćutao i vodio se onom starom: ,,Ćutanje je zlato?" Do kada? Ja mogu ćutati na uvrede  koejkakvih spodoba, nije to problem. Problem je kada novinari bez škole bez škole i etike o kojoj ne znaju ništa počnu da pišu tekstove, ne razmišjajući da li time skode osobi koja je čista kao sunce u svoj ovoj gunguli, a to je Ivana. Zbog svih tih glasina, izmišljenih tekstova i prljanja našeg prijateljskog odnosa insinuacijama koje danima čitamo o nama, odlučili smo da večeras napravimo lajv i kažemo istinu. 22:00. Vidimo se – napisao je on. 
Screenshot: Instagram/ vladelije

Screenshot: Instagram/ vladelije

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz