Pretraži

Evo šta su Darko i Marina u našoj emisiji govorili o svojim svađama pre raskida

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Darko i Marina odgovarali su na naša pitanja i između ostalog otkrili ko od njih dvoje lakše pređe preko svađe. 

– Ja uvek popustim prvi, brže se izneriviram, ali brzo i popustim – rekao je Lazić.

Marina nije bila saglasna na početku, a onda mu je poručila "neka bude da je tako" i dodala da ne želi da se raspravljaju oko toga u emisiji.

Pevač je na nakon toga kroz smeh poručio da je on na kraju popustio, a Marina se nadovezala.

– Ko se svađa taj se voli – zaključila je Gagićeva.

Mediji trenutno bruje o tome da su njihove svađe bile toliko burne, da je Darko jednom prilikom posegnuo za pištoljem i pucao u televizor. Takođe navode da su već mesecima u zategnutim odnosima i da Marini smeta što njen verenik u poslednje vreme krije dosta toga od nje. Sve je eksaliralo kada je Lazić navodno počeo da baca stvari po kući i uzeo vatreno oružje.



 Kako se navodi, oni su posle razmirica rešili da izglade odnose, ali Marina nije mogla više da izdrži, te je napustila njihov porodični dom i otišla kod svojih u Pećince.

Podsetimo, Lazić je potvrdio pripadnicima sedme sile da su se on i Gagićeva posvađali i naglasio da veruje da će se pomiriti.

– Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smmo, malo smo se sporečkali. Svađa kao svađa – rekao je on.

Za razliku od pevača Marina nije želela da potvrdi natpise o njihovom odnosu, ali je svojom izjavom podgrejala sumnje da su zaista raskinuli.

– Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem natpise – rekla je ona za "Blic".

Da li će se Marina i Darko pomiriti i preći preko nesuglasica, ostaje nam da saznamo, a sudeći po njihovom priznanju u našem "Quiz-u" da Gagićeva ima poslednju reč u vezi, pretpostavljamo da će ona prelomiti da li će ostati s njim ili ne.

– Ja popustim da bude poslednja, ne može se izaći s njom na kraj. Ja kažem jedno, a ona će uvek dodati nešto i onda sam rekao da neka bude njena i to je to. Ja sam poslušam, pa radim po svom – istakao je Lazić, a Marina je potvrdila njegove reči.

Pogledajte njihovo gostovanje u našoj emisiji:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz